3. Velká Lečice - Stará Huť

05.09.2015 17:00

Internetový-elektronický zápis Páťa zvládla. Předzápasová účast se malinko zlepšila. Uzdravený, ale ne moc aktivní Kocík a v týdnu narychlo udělaná registračka pro Zdendu Zboženského. Ukázal se i dobře naladěný Petr Štěpán a na trénink přišel i Josef Smetana. Konečně s nulou u inkasovaných branek, jenže i u vstřelených. Stále hledáme v nové sezoně střelce, ikdyž měl Pepa Hrbek ke gólu hodně blízko. Na Mistra musí Hoři ještě potrénovat. Remízový zápas pro trenéra málo. Pozápasová děkovačka "bývalému trenérovi" Jirkovi Hrbkovi, 15 LET v roli hlavního trenéra. HRUBESCHY DĚKUJEM !!! Místo tataráku palačinky.

Velká Lečice - Stará Huť 0:0 (0:0)

Branky: -
Diváci: 50

Rozhodčí: Malý
Sestava Lečice:
Petr Svoboda 8,5 - Jan Hořák 7,5, Pišta 7,5, Zdeněk Houska 7,5, Jan Srp 7,5, Libor Váňa 8, Pepa Koc 7, Fanda Holec 7, Fanda Dědina 7, Jar. Zboženský ml. 7, Pepa Hrbek 8
Střídání: 46. min. Zdeněk Zboženský  7 místo Zdendy Housky, 60. min. Petr Štěpán 7 místo Fandy Holce.

Na lavičce připraven:  Jaroslav Zboženský st.
Hráč utkání: Petr Svoboda
Žlutá karta: bez karet
Vedoucí mužstva: Patricie Kopečková
Trenér: Václav Dvořák
Chyběli: Lukáš Kostečka (nezájem o fotbal), Jan Kopeček (nezájem o fotbal), Martin Toman (nezájem o fotbal), Petr Dědina ml. (nezájem o fotbal), Jakub Hořák (práce), Tom Víšek (zranění), Pepa Smetana (práce), Martin Rákosník ml. (zranění- natažené vazy v koleni)

Příští zápas odehrajeme u postupujícího nováčka ze čtvrté třídy z Obor, kteří mají na kontě jednu výhru z Mokrovrat (3:0) a dvě porážky od Nového Knína (1:7) a Kytína (1:3), se skorém 5:10. Výkop utkání je ještě naplánován na 17 hodinu.