11. Kamýk - Velká Lečice

31.10.2015 14:00

Lidí víc než dost, ani nebyli dresy na převlečení (JENŽE TEN KDO PAK NECHCE NASTOUPIT, AŤ SE ANI NEPŘEVLÍKÁ!!!). Sestava byla silná, ale na silnější Kamýk nestačila. První gól a zároveň dvojité střídání nás srazil do kolen - bez bodu jsme odjíždět nemuseli. Bez vystřelení na branku si body odvážet nebudeme. Před námi je zápas podzimu u nevyzpytatelných Mokrovrat - zmobilizujte síly a hlavně psychiku!!! (bez zbytečných řečí můžeme pomýšlet na dobrý výsledek). Trenér Venca Dvořák to se sestavou nebude mít jednoduché. Zranění Pišty a Honzy Kopečka, oba natažené svaly,

Kamýk - Velká Lečice  3:0 (2:0)

Branky: Tatoušek 2krát, Horký
Diváci: 50
Rozhodčí: Šusta
Sestava Lečice:                                       
                                                        Petr Svoboda 6

                                                         Jan Hořák 6,5             
            Jan Srp 7                           Lukáš Kostečka   7                        Libor Váňa 6,5             
      Jaroslav Zboženský ml. 7          Josef Koc 6,5      Fanda Dědina 7,5        Venca Dušák 7

                                               Pišta -          Jan Kopeček -

Střídání: 23. min. Fanda Holec 6 za Pištu, 23. min. Josef Hrbek 6 za Jana Kopečka, 50. min. Tomáš Víšek 6,5 za Josefa Hrbka, 75. min. Zdeněk Zboženský za  Jaroslava Zboženského ml., 80. min. Petr Dědina ml. za Frantu Holce
Na lavičce připraven:  Petr Štěpán, Jaroslav Zboženský st., Zdeněk Houska (všichni přítomni na stadionu, ale nepřevlíkali se pro nedostatek dresu)
Hráči utkání: Fanda Dědina
Žlutá karta: Lukáš Kostečka
Červená karta: -
Vedoucí mužstva: Patricie Kopečková
Trenér: Václav Dvořák
Chyběli: Martin Toman (nezájem o fotbal), Jakub Hořák (práce), Pepa Smetana (práce), Martin Rákosník (zranění - přítomen na stadionu)                       

Příští zápas o šest bodů odehrajeme na hřišti posledních Mokrovrat, které mají na kontě 2body. V posledním zápase překvapivě šťastně uhrály bod u nováčka v Kytíně.